BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, June 23, 2010

My 1st!!!!!



I PRESENTTTTTTTTTTTTTT....................









my very 1ST DECORATED CAKE!!!....muahahahahahaha......sronoknyerrr dpt tgk kek yg kite decorate sendri....walaupown agak comot...x kesah laa.....I'm proud of myself....muaahahahahahaha....petang td I pg kelas decorate cake dekat bandar Jerantut....tak la kelas sangat pown sebab I sorang jurk studentnyerr.....senang la masuk dalam kepale sebab sume attention pade kite.....hahahahaha......tapi sebenarnyerr malu2 kucing I neh dengan cekgu ajar tuh....sampai name dye pown I x tanye...hahahahaha.....yang kelakarnyerr mase assistant cekgu tuh kol I tanye confirm I dtg kelas ke tidak, dye igtkan I neh da golongan2 orang bekerjaye......pdahal mengundi pown belom boleh.....wekekekekeke.....tapi akhernyerr I sedar bahawe tangan I neh perlu dilembutkan ye rakan2....sungguhlaa keras sekali tangan I ini mase nak menyapu fresh cream tuh.....ksian cekgu I tuh tunjuk banyak kali.....tapi ok la tuh name pown budak baru belaja kn?.....untuk menyapu fresh cream dengan rata and smooth  perlulah ketekunan yang tinggi ye rakan2.....jangan jadik macam I neh yang kejap jurk tangan da lenguh pastuh laju jurk bontot tuh carik kerusi...ngeh3.....

Kesimpulannye I rase nk decorate cake neh x lah susah sgt sebnanyerr.....cume kite blaja basic dye...then praktis la smpay hasil tgn kite tuh cantek da kemas......biaselaa laaa kalu 1st time tuh macam comot ciket.....praktice makes perfect kan?teknik2nyer pulak kite mahirkan ikut keselesaan kite....kdg2 kite boley cipta teknik kite sendri taw.......mcm I neh I suke blaja basic then kembangkan teknik yang da blaja tuh...tu laa yang malu ciket ngn cekgu tuh....sbb dye asyk perhatikan kite...hahahahahaha....as a beginner, I da kire bangge sangat dah dengan hasil yang x seberape neh.....hahahaha....t kalu I pegi kelas lg I citer lagi ok.....chiowwwww.....




2 comments:

ain said...

mangkukkkk.ko pergi clas??gilelaaaaaaa!

Ida Zainul said...

muahahahahaha...........see da leg r....tp bosan gak aku g sorang jurk...xde kwn...sob3...